O Nama

Temeljna djelatnost tvrtke Plan Prestige d.o.o. je izrada namještaja po mjeri. Tim stolara i bravara čine simbiozu mladosti i iskustva što smatramo najvećom vrijednosti svoje tvrtke.

Modernim pristupom pokušavamo svakom klijentu pristupiti individualno i otvorenog uma, na način da kroz precizna mjerenja i 3D vizualizacije izvedemo svaku želju klijenta u skladu s mogućnostima prostora.

Specijalizirali smo se za izradu namještaja prema nacrtima i 3D vizualizacijama arhitekata i dizajnera, te smo s vremenom stvorili mrežu kvalitetnih partnera s kojima usko surađujemo u uređenjima prostora po mjeri.

Na raspolaganju smo svim tvrtkama, dizajnerima i arhitektima koji zahtijevaju maksimalnu preciznost i besprijekornu izvedbu prostora kojeg su zamislili!

Iskustvo u korištenju raznih materijala uz drvo i metal kao što su kamen, staklo, epoxy smola, tekstil… garantira vam izvedbu svih vaših želja uređenja prostora iz snova!

“Uređenje prostora je zabavno, daj mašti na volju jer uz dovoljno mašte i truda svaki prostor može izgledati kao iz snova!”